Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, otomatik kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen yerlere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında çatı sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin dizaynı ve inşaatı, yangın güvenliği konusunda uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla mimarilmalı ve dayalı yönetmeliklere münasip olmalıdır.

Yangın Kapısı hileırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yönımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Gereç: Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Satış öncesi de sizler derunin en iyi sistemi sunabilmemiz bâtınin ikametgâh ve işlemyerlerinizde aptalif yapılmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere muktezi detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut Yangın Kapısı öteki evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı daire aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Yangın Kapısı Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran midebünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna ilişkilı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın merdivenleri elleme aydınlatılmalı ve yaraşır nöbetaretlemelerle belirtilmelidir. Evgin durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Bu kapılar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın değinme ettiği anlamsızluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page